Welkom bij party-wholesale.nlParty-wholesale.nl is uw online groothandel in feestartikelen. Voor al uw party, ballonnen en diverse tableware kunt u bij ons terecht. Party-wholesale is de distributeur van Unique en Eulenspiegel in Nederland. Wij zijn al circa 25 jaar bekend met de feestartikelen branche.

De kracht van ons bedrijf is dat u al vanaf € 50,- netto exclusief BTW bij ons kunt bestellen en bestellingen voor 13.00 uur gedaan, worden diezelfde dag verstuurd. Tevens kunt u bij ons in kleine aantallen bestellen. Waar andere groot denken blijven wij ook bereikbaar voor de kleinere afnemer/wederverkoper. Daarnaast geven wij 10% korting op de artikelen waar u 6 of meer van hetzelfde artikel bestelt. De artikelen met een * zijn hier van uitgesloten.

Vanaf € 150,- netto exclusief BTW sturen wij uw zending al franco naar u toe (Voor Belgie is dit € 250,-).
Onder dit bedrag worden vrachtkosten van € 5,50 exclusief BTW berekend, Belgie € 9,50. Wilt u werken met dropshipment, ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Vraag naar onze voorwaarden en stuur een mail naar info@party-wholesale.nl, wij nemen dan contact met u op. Om klant van ons te worden dient u ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en een recente inschrijving op verzoek te kunnen tonen. Indien u zich online registreert ontvangt u zo snel mogelijk bericht van ons.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »